Belçika’dan TESOB’a davet

Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları başkanı Neşe Tozun’dan TESOB Başkanı Metin Kara’ya ziyaret.

Belçika’dan TESOB’a davet

Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları başkanı Neşe Tozun Belçika’nın Gent kentinde 1-5 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek Karadeniz  Kültür Sanat Festivaline TESOB Başkanı Metin Kara’yı davet etti. Trabzon’un bir esnaf şehri olduğunu belirten Tozun “Sayın başkanımızı ve esnaf teşkilatımızı festivalimizde görmek bizi son derece mutlu edecektir” dedi.

GURBETDE BU TÜR ETKİNLİKLER ÇOK DEĞERLİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TESOB Başkanı Metin Kara ise şunları söyledi: “Geçen yıl Almanya’da yapılan Trabzon Tanıtım Günlerine katılım gösterdik orada güzel ilişkiler yakaladık. Gurbette bu tür etkinlikler çok anlamlı ve değerli.Belçika’da olmak isteriz elbette.Bu güzel organizasyondan emeği geçen herkesi kutluyorum.
 
KARADENİZ AVRUPA’YA  AKACAK

Tekirdağ, İstanbul, İzmit, Sakarya, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çorum, Sinop, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin illerinin katılımıyla gerçekleşecek Festivalde "tarih, kültür, sinema, tiyatro, turizm, dans, spor, müzik alanlarından bir birinden güzel etkinlikler gerçekleşecek. Açılacak yemek ve gıda stantları ile ise Karadeniz Bölgesinin yöresel mutfağı ve ürünleri sergilenecek. Festival kapsamında ziyaretçilerin memnun kalması için her türlü detay titizlikle inceleniyor.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber