AK Parti Trabzon'da o isimden dikkat çeken adaylık sözleri! "Beklenmedik bir durum oldu..."

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi açıklamalarda bulundu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, canlı yayında Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'un sorularını yanıtladı.

Selahaddin Çebi, AK Parti'nin Trabzon'da belediye başkan adaylarını belirlediği süreçte önce Araklı ardından da Ortahisar Belediye Başkan Adaylığı için anılmıştı. Sürece dair konuşan Çebi, "Adaylığımız konusunda beklenmedik bir durum oluştu. Siyasette olağan şeyler. Genel merkezdeki arkadaşlarla istişare ettik. Partimiz hangi görevi verirse, biz de onu yerine getiririz" dedi.

Selahaddin Çebi'nin açıklamaları şu şekilde;

"Belediye başkanlığı ya da başka bir makam..."

AK Parti güçlü bir halk hareketidir. Seçimlerin fatihi, sandıkların da efendisidir. Nice seçimleri zaferlerle sonuçlandırmış, algı ve baskılara karşı fetih yapan bir siyasi harekettir.

Yerel seçimler için anketler, yoklamalar ve görüşler çerçevesinde adaylar belirlendi. Genel merkezde kurulan komisyon da bunları Cumhurbaşkanımızın önüne sunuyor. Bu şekilde adaylar belirleniyor. En fazla oyu hangi adayla alabilir, en fazla hizmeti kimle yapabiliriz diye tespit edilir, sonra adaylar belli olur ve sahaya çıkarız.

Adaylığımız konusunda beklenmedik bir durum oluştu. Siyasette olağan şeyler. Genel merkezdeki arkadaşlarla istişare ettik. Partimiz hangi görevi verirse, biz de onu yerine getiririz. Ben bir dava adamıyım, makam ve mevkilerin önemi yok. Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşı olmak büyük bir şereftir. Belediye başkanlığı ya da başka bir makam bununla ile ölçülebilecek bir şey değildir. Bizim için görev aldığımız yer önemli değildir. Biz partimizin emrindeyiz.

ebiden-aciklamalar-001.webp

"İstifa etmeyi asla düşünmedim"

Dediğim gibi, adaylık konusunda beklenmedik bir durum oldu. Netice itibarıyla elbette bir travma yaşadık. Sonuçta siyaset uzun soluklu bir iş. Sabırlı da olmak gerek. Davaya hizmetten başka bir amacımız yoktur. İstifa etmeyi de asla düşünmedim. Bakanımızın daveti oldu, kendisiyle görüştük. Genel başkan yardımcısı ve milletvekillerimiz görüşüp istişare yaptık. Ondan sonra da sahada çalışmalara başladık.

"AK Parti, Cumhur İttifakı ile birlikte halkın her kesimine dokunabilen yegâne parti"

Cumhur İttifakı olarak güçlü bir bağımız var. Bunlar kutsallarımız üzerine kurulan bir bağdır. AK Parti hizmet belediyeciliğin adıdır. AK Parti, Cumhur İttifakı ile birlikte halkın her kesimine dokunabilen yegâne partidir.

Geçmişte hem Ortahisar'da hem de Trabzon'da güzel hizmetler oldu. Daha fazla sosyal, kültürel, turizm ve sportif faaliyetler üzerine ne yapabiliriz diye çalıştık. Vatandaşlara vadettiğimiz projeler var. Bunların dışında da, ihtiyaç doğrultusunda yeni projeler yapılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber