Erzurum'da kıskançlık krizi! Anne ve kızını hayattan kopardı

Erzurum'da iki kadın daha cinayete kurban gitti. Kıskançlık krizi bir kadını ve kızını hayattan kopardı.

Erzurum'da kıskançlık krizi! Anne ve kızını hayattan kopardı

Erzurum'da eşi ve kızını bıçaklayarak öldüren 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün, eşinin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendiğini cinayeti bu yüzden işlediğini itiraf etti.

Böçkün’ün 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ün ise 14 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, 14 Mart'ta gece saatlerinde Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi Sancak Sitesi’nin 5’inci katındaki dairede meydana geldi. Ziyaretine gelen babası ve kız kardeşleri uyumaya gidince, Zülküf Böçkün ile ebe eşi Kadriye Böçkün arasında yatak odalarında tartışma çıktı.

Erzurum'da kıskançlık krizi! Anne ve kızını hayattan kopardı

Gürültü üzerine çiftin 4 çocuğundan evde olan tek kızı Asude Helen de odaya girip tartışmaya dahil oldu. Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Zülküf Böçkün, tartışma sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Erzurum Şehir Hastanesi'nde eşi ve kızına saldırdı.Anne ile kızının yardım çığlıkları üzerine Zülküf Böçkün’ün kız kardeşleri odaya koştu.

Kız kardeşleri güçlükle de olsa Zülküf Böçkün’ün elinden bıçağı aldı. Tekrar mutfağa giden Böçkün, aldığı bir başka bıçakla geri dönüp eşi ve kızına vurmaya devam etti.

Olay yerinden Böçkün kaçarken komşularının ihbarı üzerine adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kadriye Böçkün’ün 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ün ise 14 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler