Ahmet Keleş, ziyaret ettiği iki mahallede coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, “Çarşıbaşı vizyon projelerimizle sınıf atlayacak” dedi.

Ahmet Keleş, ziyaret ettiği iki mahallede coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, Burunbaşı ve Büyükdere mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Coşkuyla karşılanan Keleş, “Hayata geçireceğimiz vizyon projelerle Çarşıbaşı’nı daha üst seviyelere çıkaracak, ilçeye sınıf atlatacağız.” dedi.

Keleş, iftar sonrası Burunbaşı ve Büyükdere mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek hem mahallenin sorunlarını masaya yatırdı hem de Çarşıbaşı’nda önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden bazılarını açıkladı.

Keleş, Çarşıbaşı’nın Karadeniz sahilinde güzelliğine ender rastlanacak ilçelerden biri olduğunu belirterek, “Çarşıbaşı’nın vizyonunu sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda yukarıyla taşıyacak projeleri hayata geçireceğiz. Bunlardan olmazsa olmaz projelerimizden bir tanesi doğal gazdır. Doğal gazı ilçemizde 2024 yılı içinde depolama sistemiyle beraber kullanıma sunmayı planlıyoruz. Depolama alanının yeri hazır. 2025 yılının sonuna kadar Çarşıbaşı ilçe merkezinin tamamını doğal gazla buluşturacağız. Bunun en büyük teminatı Ahmet Metin Genç başkanımızdır. Doğal gazla birlikte oluşan hava kirliliği de ortadan kalkacak ve yasam standartlarımız artacak. Diğer bir vizyon projemiz küçük ve orta ölçekli sanayi sitesi projemizdir. Onun da yeri hazır ve göreve geldiğimizde startını vereceğiz. Sanayi ile birlikte üretim ve ekonomik girdi sağlanırken ayni zamanda istihdam olanakları da artacak.” dedi.

PAZAR YERİNE NEŞTER VURULACAK

Göreve gelir gelmez Pazar yerine neşter vuracaklarını belirten Keleş, “Altı otopark üstü pazaryeri ve en üst katı da ofis ve is yeri olacak şekilde bir pazar yeri kompleksi oluşturacağız. Tüm pazar kısmını burada toplayarak, vatandaşlarımızın da temin edeceği ürünlere ulaşması noktasında zaman tasarrufu etmesi sağlanacak. Sebze hali, balık hali ve giyim üzerine oluşturulan pazar yerlerinin hepsi burada toplanarak halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. Otopark kısmıyla birlikte ilçe merkezindeki dağınık ve gelişigüzel araç parkı sorunun da önüne geçmiş olacağız. Bu yeni otoparkla birlikte sürücülerimiz güvenli ve rahat bir otoparka da kavuşmuş olacak. Pazar yerinin en üst katında oluşturulacak iş yeri ve sosyal alanlar ile ilçemizin önemli bir sorunu daha ortadan kalkmış olacak” diye konuştu.

Keleş’in projelerine dair sözleri vatandaşlardan büyük alkış topladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber