Zorlu’dan Zorluoğlu’na kadro çağrısı: Kanuna ayar vermeye çalışmayalım

Ortahisar meclis üyesi Cüneyt Zorlu’dan Başkan Zorluoğlu’na sözleşmeli personel çağrısı geldi.

Zorlu’dan Zorluoğlu’na kadro çağrısı: Kanuna ayar vermeye çalışmayalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kamudaki sözleşmeli personelin memur kadrosuna alınması konusunda açıklama sonrasında gözler Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi.

Daha önce Ortahisar Belediyesi aldığı karar ile personellerini sözleşmeli memur kapsamına almış ve çıkacak kanun sonrasında memur kadrolarına geçişlerinin önünü açmıştı.

Aynı kararın Trabzon büyükşehir belediyesi tarafından da alınmasını bekleyen 650 civarında personelin olduğu biliniyor.

cuneyt-zorlu-ortahisar-chp

Konu hakkında açıklamalar yapan Ortahisar Belediye meclis üyesi Cüneyt Zorlu, Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na seslenerek “Bu konuda sizleri defalarca uyarmıştım. Çalışma Bakanlığı tarafından hazırlanan taslakta; 

“Mahalli idarelerde görev yapan sözleşmeli personelin süre aranmaksızın memur kadrolarına hemen geçirilmesi” şeklinde kaleme alınmıştır.

Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ’de sözleşmeli memur yapılması planlanan 650 kişinin hemen sözleşmelerinin yapılması gerekmektedir. Aksi halde bu arkadaşların mağduriyeti olacak ve performansları düşecektir.  Biz Trabzon olarak kanuna ayar vermeye Çalışmayalım.

 Ortahisar belediyesi sorunu çözdü sıra sizde sayın Zorluoğlu” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber