Trabzon'daki feci kaza ile ilgili yeni gelişme

Trabzon'daki kaza ile ilgili bir kişinin ifade verdiği öğrenildi.

Trabzon'daki feci kaza ile ilgili yeni gelişme
Trabzon'da dün akşam saatlerinde meydana gelen 3 kişinin öldüğü ve 7 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili olarak bir kişinin ifade verdiği öğrenidli.

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Yenimahalle sahil yolunda Asiye Demir Solak yönetimindeki 61 AJ 776 plakalı aracı ile Akçaabat istikametine giderken aynı yönde giden M.Ş. yönetimindeki bir başka araçla çarpışması sonucu kontrolden çıkan araç bariyerleri aşarak karşı şeride geçmiş burada seyir halinde olan Osman Zeki Çırak 61 T 0077 plakalı ticari taksiyle çarpışmıştı.

Kazada araç sürücüleri Asiye Demir Solak yanındaki Ayşegül Demir ve ticari taksi sürücüsü Osman Zeki Çırak hayatını kaybederken Birsen Demir, Mihriban Sağlam Müyesser Çavuş ve ticari takside bulunan Binnur Sİvrikaya yaralanmıştı.

Olayla ilgili olarak yapılan incelemeler sonucunda bu sabah Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne gatirilen M.Ş.'nin ifadesinin alındığı bildirildi. M.Ş.'nin ifadesinin alınması sonrasında ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

KAZA NASIL OLDU? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN
OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber