Trabzon'da büyük kaza: 3 ölü 7 yaralı

Trabzon'da sahil yolunda büyük bir kaza meydana geldi.

Trabzon'da büyük kaza: 3 ölü 7 yaralı
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yenimahalle’de bulunan köprüde meydana gelen kazada 2’si kız kardeş olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. 7 kişi de yaralandı

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon Limanında bir gümrükleme şirketinde çalışan Asiye Demir Solak (26), kardeşleri Elif Demir (30) Ayşegül Demir 23 yaşındaki Birsen Demir ve arkadaşları Müyesser Çavuş ile Mihriban Sağlam'ı da yanlarına alarak Beşirli mahallesinde bulunan evlerine iftar yapmak üzere yola çıktılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Araç, Yenimahalle’de bulunan taşıt üst geçidine geldiğinde ise; Asiye Demir Solak’ın hakimiyetindeki 61 AJ 776 plakalı araca başka bir araç sağ taraftan çarptı. Çarpmanın etkisi ile bankete çarpan araç takla atarak karşı şeride geçti.  Bu sırada karşı şeritte bulunan Osman Zeki Çırak yönetimindeki 61 T 0077 plakalı Sebat Taksi durağına ait ticari taksiye çarptı. Kazanın meydana geldiğini fark eden 61 AP 211 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Usta, kazaya karışmamak için bariyerlere çarparak durdu. Bu sırada 06 DJ 0792 plakalı araçta kazaya karıştı.  

1 YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ

61 AJ 776 plakalı araç sürücü 1 yıl önce dünya evine girdiği öğrenilen, 26 yaşındaki Asiye Demir Solak ve Ayşegül Demir olay yerinde hayatını kaybetti. Birsen Demir’in Numune Hastanesinde tedavi altına alındığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Aynı araçtaki Elif Demir ve Müesser Çavuş’un ise Fatih Devlet hastanesine kaldırıldığı durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yine aynı araçta bulunan Mihriban Sağlam'ın da Fatih Devlet Hastanesinde durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Taksi sürücüsü 55 yaşındaki Osman Zeki Çırak’da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Takside bulunan bir diğer kişi olan Binnur Sivrikaya KTÜ Tıp Fakültesi Farabi hastanesinde tedavi altına alındığı gelen bilgiler arasında. Kazaya karışan 61 AP 211 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Usta ve diğer araç sürücüsü olay yerinde ayakta tedavi edildi.

Kaza yerine Trabzon Cumhuriyet başsavcısı gelerek incelemede bulundu. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri kaza yerinde çalışma yaptı.

TAKLA ATARAK GELDİ

Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Mustafa Usta, “karşıdan bir aracın bu tarafa takla attığını gördüm. Önümdeki araca çarptı bende onlara vurmamak için bariyerlere çarptım ve hemen 112’yi aradım.” dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Şükrü Üçüncü - Soner Doksanbir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber