“Akyazı Stadı aralıkta açılsın”

Mustafa Yaylalı Akyazı stadı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Akyazı Stadı aralıkta açılsın”
Trabzon Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı, Akyazı stadı ile ilgili olarak, çalışmaları sıkıştırmanın bir anlamı olmadığını ve Akyazı Stadının Aralık ayında kusursuz bir şekilde açılması gerektiğini söyledi.

Bütün Trabzonspor taraftarlarının açılışını dört gözle bekledikleri Akyazı Stadı'nın açılış tarihi ile ilgili net bir tarih verilemezken Haber61 TV'de katıldığı programda konu ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulunan Mustafa Yaylalı, aralık ayını işaret etti.

MUSTAFA YAYLANI'NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yaylalı yaptığı açıklamada “Akyazı’yı hızla bitirerek, eksiklikleri kısa bir zamana sıkıştırmanın anlamı yok. Doğru zamanda açılsın. Bugün ekim ayı sonunda Akyazı stadını bitireceksek Aralık ayına açılış maçını koyalım. Sıkıştırmanın bir anlamı yok. Kavşaklarla birlikte desteklenerek en doğru zaman Aralık ayıdır. Trafiği her şeyi ile Aralık’ta açılacak diyelim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şurası eksik burası eksik demeyelim. Belediye, Karayolları, Trabzonspor herkes üzerine düşeni yapsın. Akyazı stadı öyle ya da böyle bitti. Aralık ayında en doğru ve kusursuz hali ile açılışını yapalım.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber