Ziegler Fener'de iddiası!

Maliyeti yüksek oyuncuları gönderip ucuz isimler almayı planlayan F.Bahçe, Trabzon'a transferi son anda yatan Reto Ziegler'i renklerine bağladı. Dün asbaşkan Ali Koç, İtalya'ya giderek Juventus'un sol beki için masaya oturdu. Sezon başında Sampdoria'dan a

Ziegler Fener'de iddiası!

Maliyeti yüksek oyuncuları gönderip ucuz isimler almayı planlayan F.Bahçe, Trabzon'a transferi son anda yatan Reto Ziegler'i renklerine bağladı. Dün asbaşkan Ali Koç, İtalya'ya giderek Juventus'un sol beki için masaya oturdu. Sezon başında Sampdoria'dan alınan Ziegler'den memnun olmayan Juventus yönetimi, kiralık teklifini kabul etti.

Futbolcuya 1.3 milyon euro

Varılan anlaşmaya göre 25 yaşındaki İsveçli futbolcu için F.Bahpçe, İtalyan ekibine kiralama bedeli ödemeyecek. Ziegler ise bir yıl için 1.3 milyon euro alacak. Bugün bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Sol beki Andre Santos'u İngilizlerin dev kulübü Arsenal'e satan F.Bahçe yönetimi, Ziegler ile bu boşluğu doldurmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor