Samsunspor'da iki transfer birden

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Kasımpaşaspor'dan Ergün Teber'i bir yıllığına renklerine bağlarken, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı da kiralık olarak kadrosuna dahil etti.Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, kulü

Samsunspor'da iki transfer birden

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Kasımpaşaspor'dan Ergün Teber'i bir yıllığına renklerine bağlarken, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı da kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, kulübün transfer komitesinin yürüttüğü çalışmaların başarıyla devam ettiği bildirildi.

Çalışmalar kapsamında Bank Asya 1. Lig ekibi Kasımpaşaspor'un 25 yaşındaki defans oyuncusu Ergün Teber ile bir yıllık anlaşma sağlandığını duyuran Karadeniz ekibinin, ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nün 21 yaşındaki genç file bekçisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı da kiralık olarak kırmızı-beyazlı renklere bağladığı belirtildi.

Açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının başarıyla devam ettiği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor