"Yönetim 3 yıllık süresini tamamlamalı"

Trabzonspor eski asbaşkanı Erol Tuna’dan çarpıcı açıklamalar. Eski asbaşkan Tuna Trabzonspor yönetimine çağrıda bulunarak; olağanüstü kongre kararı almamalarını istedi. Tuna Sadri Şener başkanlığındaki yönetimin görev sürelerinin sonuna kadar görevinde ka

"Yönetim 3 yıllık süresini tamamlamalı"

Trabzonspor eski asbaşkanı Erol Tuna’dan çarpıcı açıklamalar. Eski asbaşkan Tuna Trabzonspor yönetimine çağrıda bulunarak; olağanüstü kongre kararı almamalarını istedi. Tuna Sadri Şener başkanlığındaki yönetimin görev sürelerinin sonuna kadar görevinde kalmasını istedi..

Eski asbaşkan Tuna süreklilik arz etmeyen hiçbir işte ne başarı, nede verim elde edilemeyeceğini belirterek”  Oyunu kuralına göre oynamak gerekli. Kurallarda başta belirlenmiştir. Seçimler 3 yılda bir yapılır. Seçimler Aralık ayında yapılır. Bunu beğenmezseniz gelirsiniz kongrede tüzük te değişiklik yapar yönetimin görev süresini indirir veya çıkartırsınız. Şu anda gelen yönetim de 3 yıllığına seçildi. Yönetimlerin görev sürelerini  2 yıldı, 3 yıla çakırdık. Niye çıkardık “İstikrar olsun” diye. Şimdi ne oldu da erken seçim olacak? Bu konuları konuşmak için zamanlama yanlıştır dedi. 

Biz öyle her maça göre yönetim belirlesek, ne başkan nede yönetim buluruz.

Yönetim bu mağlubiyetleri bu başarısızlıkları hesaba koymuş olmalıydı.  Yönetime gelenlerin  bu şartların oluşabileceğini düşündüklerini tahmin ediyorum. Başarı ile başarısızlıklar zıt  kardeşlerdir. Bizim amacımız başarıya koşmaktır, Başarılı kardeşin yanında olmaktır. Trabzonspor'u ben  şua nda çok da başarısız görmüyorum. Bir takım sıkıntılar var bunlarda normaldir. Kupada finale gidebiliriz. Olumsuz diyebileceğimiz bir takım şartlar oluştu. Hocamız Şenol Güneş istifa etti. Keşke etmesiydi.  Yeni gelen hocamız kendini kanıtlamış biri. Yeni hocamıza hem yönetim  hem taraftar olarak destek vermeliyiz. Yani Fenerbahçe bizi 3-0 mağlup etti diye kongre kararı almayı düşünüyorsak, Fenerbahçe asıl bizi o zaman yenmiştir işte. Şimdilik sadece bir maç kaybettik diye bakmalıyız.

Yönetim kurulu şimdi oturup düşünecek . Nerde hata yaptık neden başarısızız gibi soruların yanıtlarını arayacak. Bu yıl zaten bir şey yapamayız. Bu sezon ilk 5 yada 6 ya nasıl gideriz  hesaplayacak. Öylede bir şansları var.  Tarihimize kötü bir skor yazdırmadan Türkiye kupasını alalım. Onunla bu sezonu  boş geçirmeyelim. Şuanda Trabzon’un yerinde olmak isteyen  bir çok takım var.

Yönetimde aklını başına alsın. Öyle tek maçta yıkılacak Trabzonspor yönetimi bu güne kadar göreve gelmemiştir bundan sonra da gelmeyecektir. Bir maçta yenildik te ne oldu? Hem eski yöneticiler olarak hem kendi adıma hem arkadaşlarım hem de taraftar olarak konuşuyorum. Biz istikrardan yanayız. Biz Trabzonspor yönetiminin de oyuncusunun da takım kaptanının da kalecisinin de ,teknik heyetinin de, odacısının da çaycısınındı yanındayız. Bizim kararımız nereye kadar . 2013 Aralık ayına kadar. Bizim böyle yapmamız gerekir. Yapmazsak ideal başkanımızı hiçbir zaman bulamayız. Kaosların olduğu bir yere ,ortama hangi aklı başında insanlar gelir?

 Evlilik andı verilirken ?   “Hastalıkta  Sağlıkta, Varlıkta Yoklukta, İyi günde Kötü günde” beraber olacağınıza söz vermiyor muyuz? bu söz alınıp nikahı kıyılmıyor mu? Bizde o sözü aldık ve nikah kıydık. Bizde mevcut yönetimin iyi gününde de kötü gününde de yanında olacağız. Yönetimin hataları var mı ?  “Tabiki var”. Onlarda kafalarını ellerinin arasına alıp akli selim düşünüp nerde hata yaptıklarını düşünecekler. Bol keseden de atmasınlar. Bu tavırla yönetim kendini tartışılabilir hale getiriyor. Bunu yapmasınlar kendilerini tartıştırmasınlar

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor