Ve taraftar şike anıtı için harekete geçti!

Uzun süredir Trabzon'a yapılması gündemde olan şike anıtı için Trabzonsporlu taraftarlar devreye giriyor.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şike anıtı ile ilgili son yapmış olduğu açıklamalar Trabzonsporlu taraftarlar tarafından

Ve taraftar şike anıtı için harekete geçti!

Uzun süredir Trabzon'a yapılması gündemde olan şike anıtı için Trabzonsporlu taraftarlar devreye giriyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şike anıtı ile ilgili son yapmış olduğu açıklamalar Trabzonsporlu taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Yapmış olduğu açıklamada "Fenerbahçenin küme düşmesini istemiyoruz" diyen Gümrükçüoğlu'nun, "FIFA'da, UEFA'da ve mahkemelerde süreç tamamladığında söz verdiğim gibi şike anıtı dikeceğim" sözleri üzerine bordo mavili taraftarlar harekete geçti.

Gümrükçüoğlu'nun yapmış olduğu açıklamalardan üzüntü duyduklarını belirten taraftarlar, müsaade edilmesi dahilinde şike anıtının kendileri tarafından Meydan Parkı'na dikilmesini sağlayacaklarını duyurdular. Meydan Parkı için gerekli izinlerin verilmemesi durumunda ise şike anıtı şehrin başka bir noktasına dikilecek.

Tayfa Gençlik ve Spor Derneği'nin öncülüğüyle başlatılan organizasyonda, şike anıtı için yaklaşık maliyetin 42.000 TL olduğu öğrenildi.

Trabzonspor taraftarlarının desteğiyle yapılacak olan şike anıtının yapım süresinin ise 4 ay olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor