Trabzonspor'un transfer planı

Trabzonspor devre arasında kadroya katmayı düşündüğü oyuncuların kulüplerine takas teklifiyle gidecek. Sezon başında flaş transferlere imza atan ve ekonomik anlamda da büyük bir sorumluluğun altına giren bordo-mavili yönetim, teknik direktör Ersun Yanal'ı

Trabzonspor'un transfer planı

Trabzonspor devre arasında kadroya katmayı düşündüğü oyuncuların kulüplerine takas teklifiyle gidecek. 

Sezon başında flaş transferlere imza atan ve ekonomik anlamda da büyük bir sorumluluğun altına giren bordo-mavili yönetim, teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yön verecek. 

Yanal'ın takımda görmek istediği oyuncuların kulüplerine takas formülünü sunacak olan Trabzonspor'un eli bu anlamda oldukça güçlü. Mustafa Yumlu, Zeki Yavru ve Emre Güral gibi oyuncularını kadro dışı bırakan Karadeniz ekibi bu oyuncuları devre arasında büyük bir ihtimalle elinden çıkaracak. Öncellikle bu oyunculara gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan Trabzonspor, daha sonra almayı planladığı oyuncuların kulüplerine takas formülünü sunacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, maçların bitmesiyle birlikte takımda yer alan oyuncular hakkında vereceği transfer raporu da yönetimin çalışmalarına yön verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler