Ve masaya oturdular

Trabzonspor Olcan için Gaziantepsporlu yetkililerle masaya oturdu.Trabzonspor transfer etmek için Gaziantepsporlu Olcan Adın ile ilgili girişimlerini sürdürüyor. Bugün öğlen saatlerinde Antalya’ya uçan Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve

Ve masaya oturdular

Trabzonspor Olcan için Gaziantepsporlu yetkililerle masaya oturdu.

Trabzonspor transfer etmek için Gaziantepsporlu Olcan Adın ile ilgili girişimlerini sürdürüyor. Bugün öğlen saatlerinde Antalya’ya uçan Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu Olcan’ın menajeri ve Gaziantepsporlu yöneticilerle takımın kamp yaptığı otelde sıkı pazarlık yapıyor.

Olcan için 4 milyon euro ve iki oyuncu isteyen Gaziantepsporlular‘a Trabzonspor yönetimi 3 milyon euro ve iki oyuncu önerdi.

Trabzonspor yönetimi Gaziantep’e 3 milyon euro ile Barış Ataş ve Ferhat'ı önerirken G.Antep yönetimi Alanzinho ve Sapara’yı istedi.

Bordo Mavili yönetim Sapara’nın yanı sıra Barış veya Ferhat önerisine kırmızı siyahlılar sıcak bakmadı.

Gaziantep yönetimi Olcan’a karşılık 3 milyon euro ve Sapara’ya evet derken, bunların yanı sıra Alanzınho’yu da istemesi transferin gerçekleşmesini uzattı.

Taraflar arasında sıcak görüşmeler şu saatlerde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor