Yurduseven Jebrin’i değerlendirdi

Trabzonspor’un yeni transferine gazeteciler tam not Bordo mavili ekibin Bucaspor’dan transfer ettiği Jebrin’e kampta tam not. Bordo mavili ekibin kampını izleyen gazeteciler bu futbolcuya tam not verdiler.Trabzonspor’un Antalya kampında bulunan ve Türk fu

Yurduseven Jebrin’i değerlendirdi

Trabzonspor’un yeni transferine gazeteciler tam not

 Bordo mavili ekibin Bucaspor’dan transfer ettiği Jebrin’e kampta tam not. Bordo mavili ekibin kampını izleyen gazeteciler bu futbolcuya tam not verdiler.

Trabzonspor’un Antalya kampında bulunan ve Türk futbolunu çok yakından tanıyan TRT muhabiri  Barış Yurduseven, Bucaspor’dan transfer edilen Jebrin’in Fenerbahçe’de bir dönem forma giyen Appiah’a benzetti.

 Yurduseven Trabzonspor’un çok kaliteli bir transfer olduğunu da sözlerine ekleyerek, futbolu iki yönlü oynayabiliyor. Jebrin çok teknik bir oyuncu. Ayrıca Afrikalı oyuncuların bir çoğu gibi disiplinsiz de değil. Bir dönem  Fenerbahçe’de futbol oynayan Appiah’a sitili benziyor. Sol ayağı mükemmel ancak sağ ayağınıda  aynı oranda kullanabiliyor. Topu aldığında kenarlar yerine rakibin üstüne gidiyor.Sahada dikine oynamayı seven bir oyuncu.Temel tekniği iyi.Dikine oynamayı sevdiği için kolay adam eksiltebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem