Türker Paşa TS onur üyesi oldu

Trabzon’un yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan emekli Amiral Türker Ertürk, Trabzonspor Onur Üyesi oldu. Okul yıllarında olduğu gibi bugün de halen aktif sporcu olan Emekli Amiral Türker Ertürk, Trabzonspor kulübü tarafından Onur üyesi yapıldı. Aslen

Türker Paşa TS onur üyesi oldu

Trabzon’un yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan emekli Amiral Türker Ertürk, Trabzonspor Onur Üyesi oldu.

 

Okul yıllarında olduğu gibi bugün de halen aktif sporcu olan Emekli Amiral Türker Ertürk, Trabzonspor kulübü tarafından Onur üyesi yapıldı. Aslen Trabzonlu olan Amiral Ertürk, halen sporun her türlüsü ile yakinen ilgilenirken, tenis, su ve kar kayağı, sörf, yat, yelken ve dalış sporları yapıyor. Trabzon'un Sotka mahallesinden olan  hemşerimiz Türker Paşa'ya divan başkanlık kurulu başkanlığı tarafından Onur üyeliği kartı ve belgesi gönderildi.

 

Lisanslı yelken ve üç yıldız balıkadam brövesine sahip bir sporcu olan hemşehrimiz Amiral Türker Ertürk’e Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Divan Başkanı Ali Özbak imzalı takdim edilen Onur belgesinde, “Bir Trabzonlu komutan olarak; sizin görev anlayışınız ve yükselişinizi camia olarak yakından izlemişizdir. İlimize sağlamış olduğunuz vizyondan ilimizin en büyük markası olan kulübümüzde yarar sağladığını düşünmekteyiz. Bu itibarla kulüp tüzüğümüze dayalı olarak, şahsınızı “Onur Üyeliği” ile taltif etmiş bulunmaktayız. Tebrik eder, başarı dileklerimiz ile sevgi ve saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.

 

Bizde Haber61.net olarak yazarımız Emekli Amiral Türker Ertürk’ü kutlar kendisine başarılar ve mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor