Trabzon’dan deprem uyarısı

Yazarımız Prof. Dr. Osman Bektaş’dan İstanbul depremi ile çok önemli bir yazı kaleme aldı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, Haber61’deki bu haftaki köşe yazı

Trabzon’dan deprem uyarısı

Yazarımız Prof. Dr. Osman Bektaş’dan İstanbul depremi ile çok önemli bir yazı kaleme aldı.

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, Haber61’deki bu haftaki köşe yazısında üzerinde en fazla spekülasyon yapılan İstanbul depremi ile önemli bir yazı kaleme aldı.

 

“Bilim adamlarının TV’lerde tartıştığı Marmara depremi ne zaman olacak? Deprem’i tetikleyen faktörler ve belirtileri neler?” İstanbul’da meydana gelen büyük depremler hangi tarih aralıklarında tekrar etti. Prof. Dr. Osman Bektaş’ın bu sorularla bilim adamlarının tartışmalarından farklı bir bakış açısı ile ele aldığı Marmara depremiyle ilgili köşe yazısını salı günü (11 Ocak 2011) Haber61net’te bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel