"Türk futbolunu TS kurtaracak"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, İnter'i San Siro'da mağlup etmesinin çok büyük bir başarı olduğunu vurguladı.Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, ''Zor günler geçiren Türk futboluna, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yeniden saygınlığını

"Türk futbolunu TS kurtaracak"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, İnter'i San Siro'da mağlup etmesinin çok büyük bir başarı olduğunu vurguladı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, ''Zor günler geçiren Türk futboluna, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yeniden saygınlığını kazandırmak adına Trabzonspor olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız'' dedi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda İnter'i deplasmanda 1-0 yenerek ilk hafta sonunda grubu lider tamamlamasını değerlendirdi.

Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılan Trabzonspor'un özellikle ilk maçında bir önceki yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu İnter'i San Siro'da mağlup etmesinin çok büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Yener, ''Ancak amacımız Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak. Bunun için sadece bu başarı bize yeterli değil. Bunun yanında diğer maçlarımızı da kazanıp hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Tabi ki bu işin kolay olmadığını biliyoruz. Grupta çok zorlu rakiplerimiz var'' dedi.

Türk futboluna da katkı yapmak istediklerine dikkati çeken Yener, ''Özellikle zor günler geçiren Türk futboluna gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yeniden saygınlığını kazandırmak adına Trabzonspor olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Umuyorum Avrupa'da artık Trabzonspor markası eski yıllarda olduğu gibi adından sıkça söz ettirecektir'' diye konuştu.

Yener, yeni takım olmalarından dolayı bu yıl özellikle gün geçtikçe, maçlar oynadıkça daha iyi konuma geleceklerini düşündüğünü belirterek, ''Kadrodaki büyük değişim nedeniyle zamana ihtiyacımızın olduğu biliniyor. Bundan dolayı ilerleyen günlerde Trabzonspor daha da başarılı olacaktır'' dedi.

-''HAFTA SONUNDAKİ LİG MAÇIMIZIN ZOR GEÇECEĞİNE İNANIYORUM''

Hafta sonu Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilk kez taraftarlarının önüne çıkacaklarını anımsatan Yener, şunları kaydetti:

''Bu tür maçlardan sonra oynanacak lig maçları oldukça zordur. Çünkü futbolcuların böyle zorlu maçlardan sonra ligdeki maçlara motive olmalarında önemli sıkıntılar oluşuyor. Dolayısıyla hafta sonundaki lig maçımızın zor geçeceğine inanıyorum. Taraftarlarımızın bu maçta bizi yalnız bırakmamalarını ve Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelerek futbolcularını taçlandırmasını istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor