Hami: Yenmeyi çok istediler!

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Hami Mandıralı, konuştu.Mandıralı, "Dünya devi İnter karşısında Trabzonspor hiç ezik oynamadı. Halil Altıntop'u çok beğendim. Hep forvete dönük izledik onu ama defansta da iyi olması onun nasıl iyi bir oyuncu olduğunu gö

Hami: Yenmeyi çok istediler!

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Hami Mandıralı, konuştu.

Mandıralı, "Dünya devi İnter karşısında Trabzonspor hiç ezik oynamadı. Halil Altıntop'u çok beğendim. Hep forvete dönük izledik onu ama defansta da iyi olması onun nasıl iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. Hem ülke futbolu puan kazanıyor hem de konuşulan olumsuzluklar gidiyor. Bizi 3 puan çok çok mutlu etti tabiki" dedi.

Mandıralı, "Trabzonspor'un ilk maçıydı Manisa maçı ve çok da yeni bir kadrosu vardı. Bunun sonrasında şunu söylemek gerekli her futbolcunun karakteristik özellikleri var bunları takım oyunu içinde fazlalaştırırlarsa takıma olumlu katkılar sağlar.

Büyük takımların biraz daha bu konuda hassas olması lazım ve oyuncuların biz büyük takımda oynuyoruz oynamasak da olur şeklinde anlayışı yok. Bizim çocuklar da öyle oynadı. İnter'i yenmeyi çok istediler alınlarının akıyla da kazandılar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor