Tüm engelleri aşacağız

Bordo-Mavili takımın Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, antrenmanlarda neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Sempatik tavırları ile taraftarın ve takım arkadaşlarının sevgilisi olan Brezilyalı yıldız,hemen hemen her idman boyunca daha çok Fildişi oyuncularından Z

Tüm engelleri aşacağız

Bordo-Mavili takımın Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, antrenmanlarda neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Sempatik tavırları ile taraftarın ve takım arkadaşlarının sevgilisi olan Brezilyalı yıldız,hemen hemen her idman boyunca daha çok Fildişi oyuncularından Zokora'yla uğraşırken yaptığı esprilerle çalışmanın neşe kaynağı olan Alanzinho, Süper Finalde deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe’yi bu kez yeneceklerini söyledi.

 

Ligde Fenerbahçe ile yaptıkları iki karşılaşmada bir mağlubiyet ve bir beraberlik aldıklarını belirten Alanzinho, “F.Bahçe'yi bu kez yenerek taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz. Süper Finalde bu galibiyetin ezeli rakibimiz karşısında bir seriyi başlatacağını da düşünüyorum" diye konuştu.

 

Takım olarak Süper Final’de hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını da ifade eden Brezilyalı yıldız oyuncu Alanzinho, “Bu yolda tüm engelleri aşmaya kararlıyız. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. Onlara layık oynayıp, zaferler elde edeceğiz. Her maça final havasında çıkarak, kazanacağız. Bu arada yıllardan beri Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşadığımız şanssızlığı kıracağız ve ezeli rakibimiz Fenerbahçe’yi sahasında yeneceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor