Erdoğan'dan itiraf: Oyuna geldik

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pekin'de basın toplantısı düzenledi...Başbakan Erdoğan ayrıca Çin'in ve Rusya'nın Suriye bakışının ilk andaki gibi olmadığını da vurguladı.Konuşmasına Urumçi'de bulunduğu temaslarla ilgili bilgi vererek başlayan Başbakan Rece

Erdoğan'dan itiraf: Oyuna geldik

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pekin'de basın toplantısı düzenledi...

Başbakan Erdoğan ayrıca Çin'in ve Rusya'nın Suriye bakışının ilk andaki gibi olmadığını da vurguladı.

Konuşmasına Urumçi'de bulunduğu temaslarla ilgili bilgi vererek başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim için iz bırakacak bir ziyaret oldu" ifadelerini kullandı.

Suriye'de meydana gelen sınır ihlali olaylarıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Erdoğan şunları söyledi: Açık ve net olarak sınır ihlali gerçekleşti, gereken yapılacak yaşananların su götürür tarafı kalmamıştır.

Suriyeliler bize kurtarıcı olarak bakıyorlar. BM müdahale etmeli, yeni bir paketi devreye sokmalı. Suriye'nin BM'de eski desteği bulacağını sanmıyorum. Kofi Annan Suriye konusunda çok umutluydu ben yinede bir şeyler olacağına inanmıyorum şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler