TS'den KTÜ'ye teşekkür

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sayfasından Şenol Güneş'i en başarılı teknik direktör, Burak Yılmaz'ı da en iyi futbolcu seçen KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü'ne teşekkür etti.Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Karadeniz Teknik Üniversitesi 2011 ‘En’le

TS'den KTÜ'ye teşekkür

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sayfasından Şenol Güneş'i en başarılı teknik direktör, Burak Yılmaz'ı da en iyi futbolcu seçen KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü'ne teşekkür etti.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Karadeniz Teknik Üniversitesi 2011 ‘En’leri değerlendirmesinde Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’i “En Başarılı Teknik Direktör” oyuncumuz Burak Yılmaz’ı da “En İyi Futbolcu” seçen KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü’ne teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler