O patlamayla ilgili 4 kişi yakalandı

Ankara Kumrular'daki bombalı saldırıyı gerçekleştirdiğinden şüphelenilen zanlının ardından, 4 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bombacı olduğu sanılan kişinin aile yakınları da bulunuyor.Adana'da gözaltına alınan zanlının 5 kişinin

O patlamayla ilgili 4 kişi yakalandı

Ankara Kumrular'daki bombalı saldırıyı gerçekleştirdiğinden şüphelenilen zanlının ardından, 4 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bombacı olduğu sanılan kişinin aile yakınları da bulunuyor.

Adana'da gözaltına alınan zanlının 5 kişinin öldüğü kumrulardaki patlamanın yanı sıra, 5 Mart Pazartesi günü Yargıtay'ın bulunduğu sokakta patlayan bombayı koyan kişi olduğu da düşünülüyor.

Zanlının ilk ifadesinin alınmasının ardından gözaltındakilerin sayısı beşe çıktı.

Ancak son olarak gözaltına alınan 4 kişinin doğrudan bombalı saldırıyla ilgili değil, ilk gözaltına alınan zanlının kimliğini teşhis etmek için sorgulandıkları belirtiliyor.

Kumrulardaki bombalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin aynı zamanda 5 Temmuz 2011'de ODTÜ arazisinin yakınından geçen askeri araca bombalı saldırıyı düzenleyen kişi olduğu ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem