Trabzonspor'un durumu!

  TRABZONSPOR'DA G. SARAY KRİZİ!Trabzonspor ne çektiyse son dönemlerde G. Saray'dan çekti. Bakıyorsunuz bir tane oyuncu bırakmadı ve kancayı ona taktı. Son zamanlarda Olcan'ın adı G. Saray ile anılmaya başladı. Başkandan açıklama geldi satmayacağız dedi.

Trabzonspor'un durumu!

 

 

TRABZONSPOR'DA G. SARAY KRİZİ!

Trabzonspor ne çektiyse son dönemlerde G. Saray'dan çekti. Bakıyorsunuz bir tane oyuncu bırakmadı ve kancayı ona taktı. Son zamanlarda Olcan'ın adı G. Saray ile anılmaya başladı. Başkandan açıklama geldi satmayacağız dedi. Bundan önce giden oyunculara baktığınız zaman ise hepsi gitmek istemedi ama sonrasında hepsi gitti. G. Saray ile anılan sonrasında ise gitmeyen pek az oyuncumuz var. Umudumuz Olcan'ın da gitmemesi olacak Fakat; " Ben Profesyonelim" sözünü kullanması ise durumun ne yöne doğru akacağını gösteriyor.

O TARAFTARA BURAK YILMAZ DAVA AÇTI

Trabzonspor Kendi evinde oynadığı G. Saray Karşılaşması sonrası bir taraftar Burak Yılmaz'a " Adam mısın Burak." sözleri söylemişti. Burak Yılmaz, bu sözleri duyduktan sonra kendisine bu sözleri söyleyen taraftar hakkında dava açacağı öğrenilirken Trabzon Emniyeti Spor Büro şahsı aradığı öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN DURUMU NE OLACAK

Trabzonspor çok ağır bir yenilgi aldı. Son haftalara doğru rakiplerini bol gollerle geçen Borda Mavililer G. Saray neden yenildiklerini oturum toplandı düzenlemesi gerekli. Trabzonspor'da G. Saray fobisi devam ederken oyuncuların bir türlü gol bulamaması ise yine gündeme neden Golcü alınmadı sözünü getirdi. Yeni sezon'da bu yanlış düzeltilmez ise; Trabzonspor'un durumu gelecek sezonu da zor durumda. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor