Trabzonspor'da sözleşme skandalı!

Trabzonspor’un yabancılarla yaptığı sözleşmelere öyle maddeler konulmuş ki, duyanlar şaşkına dönüyor. Elde kaldılar Trabzonspor 12 yabancı sayısını 8’e indirdi. Ve halen Alanzinho boşta ve kimse talip değil. Yönetim Janko’yu da elden çıkarmak istiyor. Fak

Trabzonspor'da sözleşme skandalı!
Trabzonspor’un yabancılarla yaptığı sözleşmelere öyle maddeler konulmuş ki, duyanlar şaşkına dönüyor.
 
Elde kaldılar
 
Trabzonspor 12 yabancı sayısını 8’e indirdi. Ve halen Alanzinho boşta ve kimse talip değil. Yönetim Janko’yu da elden çıkarmak istiyor. Fakat Avrupa kulüpleri 300 bin Avro’dan fazla vermiyor. Oysa bu oyuncular Trabzonspor’dan iki yılda neredeyse 5 milyon TL para kazanıyor.
 
Almanya şartı
 
Bu isimlerin kulübe maliyetleri de çok yüksek. Janko’nun sözleşmesine konulan bir madde herkesi şaşırttı. ‘Her türlü sağlık sorununda kulübün karşılaması şartıyla Almanya’da tedavi olur’ maddesi okuyanları adeta şok etti. Bugün ki yönetim başarılı değil. Ancak bunlar eski yöneticilerin bıraktığı hasarı ortaya çıkardı.
 
Diş ağrısında!
 
İddiaya göre bir süre önce Janko’nun dişi ağrıdı. Bunun üzerine kulüp yöneticilerine başvurarak tedavi için Almanya’ya gitmek istedi. Yönetim Kurulu Üyeleri tercüman arcılığıyla, ‘Almanlar Trabzon’da tedavi oluyorlar. Sağlıkta  çok ilerideyiz’ diyerek güçlükle ikna etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor