Bu yoldan dönüş yok

“Şampiyonluğa olan inancımızı her geçen hafta daha da artırıyoruz” diyen başarılı teknik adam. Puan farkını açtık. Sezon sonu şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz” ifadelerini kullandı SICAK MESAJLAR Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve en yakın r

Bu yoldan dönüş yok
“Şampiyonluğa olan inancımızı her geçen hafta daha da artırıyoruz” diyen başarılı teknik adam. Puan farkını açtık. Sezon sonu şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz” ifadelerini kullandı
 
SICAK MESAJLAR
 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve en yakın rakibi Manavgat Evrenseki spor’un 6 puan önünde lider durumda bulunan Düzyurtspor’un başarılı teknik direktörü Ömer Ortakudaş, Trabzonlu futbolseverlere oldukça sıcak mesajlar verdi. Sezon başından beri sürdürdükleri çıkışı devam ettirmeye kararlı olduklarını belirten Ortakudaş, “Şampiyonluğa olan inancımızı her geçen hafta daha da artırıyoruz. Müthiş bir birlik ve beraberlik ortamı yakaladık.  Yönetimimiz her zaman yanımızda. Bu bizi güçlendiriyor ve mutlu ediyor. Herkes işini de yapıca ortaya başarılı sonuçlar çıkıyor” dedi.
 
TAKIMIMIZA İNANDIK 
 
Sezon başında kimsenin kendilerinden böyle bir başarı beklemediğinin altını çizen başarılı teknik adam, “Ancak biz takımımıza inandık ve her zaman çok çalıştık.  Şuan ligde zirvedeyiz. Puan farkını da açtık. Şampiyonluk yarışında kendimizi rakiplerimizden bir adım önde görüyoruz. Ancak önümüzde çok zorlu 10 maç var. Bu 10 maçın 5’ini kendi sahamızda oynayacağız. Eğer iç sahadaki 5 maçımızı kazanırsak şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Zaten deplasmanda da puan alan takımız. İnşallah sezon sonu şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz. Bu yoldan dönüş yok” diye konuştu.
 
HER MAÇ BİR FİNAL
 
Bu hafta deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Orhangazispor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Ortakudaş, sözlerini şöyle noktaladı: “Artık her maçımıza final olarak bakıyoruz. Bu final maçlarımızdan bir tanesi de Orhangazi. Öncelikli olarak onu aşmak istiyoruz. Tek hedefimiz kazanmak. Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Bu maç öncesi bizim için en sevindirici durum eksik oyuncularımızın aramıza katılması oldu. Şuan sadece santrafor Hakan Aydın’ın sakatlığı bulunuyor. Bunun dışında eksik oyuncumuz yok. İnşallah Orhangaziyi’de yenip, yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor