'Trabzonspor'a asla sitem etmem'

Galatasaray'ın yeni transferi Burak Yılmaz, transferi sürecinde birçok spekülasyon yapıldığını ancak eski kulübü Trabzonspor'a asla sitem edemeyeceğini söyledi.Sabah yapılan çalışmanın ardından Galatasaray TV'nin canlı yayınana katılan golcü oyuncu, "İlk

'Trabzonspor'a asla sitem etmem'

Galatasaray'ın yeni transferi Burak Yılmaz, transferi sürecinde birçok spekülasyon yapıldığını ancak eski kulübü Trabzonspor'a asla sitem edemeyeceğini söyledi.

Sabah yapılan çalışmanın ardından Galatasaray TV'nin canlı yayınana katılan golcü oyuncu, "İlk günüm çok heyecanlı oldu. Burada çok samimi ve değerli arkadaşlarım var. Burada olmak mutluluk verici. Başarının nasıl geldiği belli oluyor." dedi.

Transferi konusunda birçok spekülasyonlar yapıldığını dile getiren Burak Yılmaz, şunları ifade etti:

"Trabzonspor'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ancak bundan sonra hayatıma bu şekilde devam edeceğim. Onlara sitemde falan bulunmuyorum. Tek sözüm teşekkür etmektir. Çıkışımı Trabzonspor'da yaptım. Orası benim için çok özel. Aksini söylemiş olursam ihanet etmiş olurum."

Milli futbolcu, Galatasaray'da 17 numarayı Ujfalusi giydiği için kendisinin 18 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Burak Yılmaz, Türk Telekom Arena'nın kendisini çok heyecanlandırdığını ve oraya çıkmak için sabırsızlandığını kaydetti.

Öte yandan Trabzonspor'da beraber forma giydiği Selçuk İnan'ın kendisini çok rahatlattığını vurgulayan golcü futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Selçuk beni çok iyi tanıyor. Onunla oynamak beni çok rahatlatıyor.

Atabildiğim kadarıyla gol atmak istiyorum. Hakan Şükür'ün oynadığı takıma ve mevkiye geldim. Onun başarılarını yakalayamayabilirim ama izinden gidiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor