Cuper personelede idman yaptırdı

Hazırlıklarını Avusturya’nın Velden kentinde sürdüren Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, takımın antrenmanının ardından bu kez kulüp çalışanlarını da antrenman yaptırdı. Cuper, bugünkü antrenmanda futbolcular dışında takımda görev yapan medya sorum

Cuper personelede idman yaptırdı

Hazırlıklarını Avusturya’nın Velden kentinde sürdüren Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, takımın antrenmanının ardından bu kez kulüp çalışanlarını da antrenman yaptırdı.

 
Cuper, bugünkü antrenmanda futbolcular dışında takımda görev yapan medya sorumlusu, doktor, fizyoterapist, masörler ve malzemecileri de antrenmana aldı. Çalışanlarında takım ruhunu kazanması amacıyla onlara düş koşu ve aerobik hareketler yaptıran Cuper, “Her çalışanımız takımımızın bir parçası.

Takımımız, malzemecisinden futbolcusuna, teknik kadrodan başkanına kadar bir bütündür. Personelimizde futbolcu gibi antrenman yaparak takımın bir parçası olduğunu gösterdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor