Trabzonspor ne kadar kazandı ve harcadı?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni sezon öncesinde yaptığı transfer hamleleriyle yaz aylarına damga vurmayı başarırken takıma kattığı 17 isim ile birlikte Avrupa'da büyük takımlar göz önüne alındığında eşine zor rastlanır bir olaya imza at

Trabzonspor ne kadar kazandı ve harcadı?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni sezon öncesinde yaptığı transfer hamleleriyle yaz aylarına damga vurmayı başarırken takıma kattığı 17 isim ile birlikte Avrupa'da büyük takımlar göz önüne alındığında eşine zor rastlanır bir olaya imza attı.


2014-15 sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanan Trabzonspor, üst üste yaptığı transferlerle birlikte ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı gölgede bıraktı

Öte yandan Olcan Adın gibi etkili bir silahı Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor, geçen sezon etkileyici bir performans sergileyen Paulo Henrique'yi ise Çin'e gönderdi. 27 yaşındaki Polonyalı Adrian Mierzejewski ise Al Nasr'a giderek Trabzonspor serüvenine son verdi.

Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı ile tarih yazmayı başaran teknik direktör Vahid Halilhodzic'i takımın başına getiren Trabzonspor, tecrübeli teknik adam ile şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

CARDOZO BOMBASI OLAY YARATTI!

Fenerbahçe'nin geride bıraktığımız 2 sezonda kadrosuna katmak için büyük uğraşlar verdiği ve yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği Benficalı Oscar Cardozo transferi, bordo mavili taraftarları sevince boğdu. 31 yaşındaki tecrübeli forveti 5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katan Trabzonspor, AC Milan'ın savunma oyuncusu Kevin Constant için İtalyan ekibine 2.5 milyon euro ödedi. Teknik direktör halilhodzic'in isteği ile transfer edilen Cezayirli Essaid Belkalem için 450 bin euro veren Trabzonspor, Karabükspor'dan İshak Doğan için 1 milyon 750 bin euro (ve takas)  ödeyecek.

BONSERVİSE NE KADAR ÖDENDİ?

Yaptığı 12 transferle adeta yeni bir takım oluşturan Trabzonspor, şimdiye kadar attırdığı imzalara toplam 18 milyon euro bonsevis bedeli ödedi. En fazla bonservisi Benfica'dan transfer edilen Oscar Cardozo'ya veren Trabzonspor, takımdan ayrılan Olcan Adın, Paulo Henrique ve Adrian Mierzejewski gibi oyunculardan elde ettiği bonservis geliri ise harcamaların altında kaldı. Bordo mavili ekip gönderdiği oyunculardan yaklaşık 11 milyon euro transfer geliri elde edebildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler