Trabzonspor Cezayir gibi olacak

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodziç bu sezonun sistemini oturtmak için kolları sıvadı.  Yönetimden transfer isteyen ve bu istekleri bir bir karşılanan Halilhodziç'in güç ve kondisyona dayalı çalışmaları yerini, taktik ve sistem çalışmalarına

Trabzonspor Cezayir gibi olacak
Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodziç bu sezonun sistemini oturtmak için kolları sıvadı. 
 
Yönetimden transfer isteyen ve bu istekleri bir bir karşılanan Halilhodziç'in güç ve kondisyona dayalı çalışmaları yerini, taktik ve sistem çalışmalarına bıraktı.
 
Kupa ve Spor Toto Süper Lig maçlarının başlamasına sayılı günler kala yeni transferlerin uyum sorununu çözmek ve kafasındaki oyun planını uygulamak isteyen Halilhodziç, hazırlık maçlarıyla eksiklerini görmeyi planlıyor.
 
Pazartesi günü İtalya Seri B temsilcisi Trapani Calcio ile hazırlık maçı oynayacak olan Bordo Mavili ekip, taraftarının önüne de ilk kez çıkmış olacak. 
 
Cezayir milli takımının başındayken uyguladığı oyun formatını Trabzonspor'a da uygulamanın hazırlığında olan Halilhodziç'in sahada pres yapan, koşan ve asla yılmayın bir takım yaratma düşüncesinde olduğu öğrenildi. 
 
Tüm futbolcularına çalışmaları gerektiğini de söyleyen tecrübeli teknik adam, Avrupa Ligi için oynayacakları maça çok az bir zaman kaldığını ve bu zamana kadar herkesin çok daha fazla çalışıp hazır hale gelmesi gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor