Avni Aker'de son sezon!

Trabzonspor Yöneticisi Murat Türköz, kombine ve formalar için taraftarı göreve davet ederken, “Dünya futbolunun sayılı yıldızlarıyla Avni Aker’i şampiyon terk etmek istiyoruz. Çabamız büyük taraftarımıza yeni gururlar yaşatmak için. Onların da bu başarı d

Avni Aker'de son sezon!

Trabzonspor Yöneticisi Murat Türköz, kombine ve formalar için taraftarı göreve davet ederken, “Dünya futbolunun sayılı yıldızlarıyla Avni Aker’i şampiyon terk etmek istiyoruz. Çabamız büyük taraftarımıza yeni gururlar yaşatmak için. Onların da bu başarı da payı olmalı” açıklamasında bulundu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz:
 

HER EVE 1 FORM 1 KOMBİNE

TS Club ve ticari ürünlerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, taraftarı kombine ve lisanslı ürünler için sorumluluk almaya davet etti. Bir basın açıklamasıyla lisanslı ürün ve kombine satışlarını değerlendiren Türköz şunları söyledi:

“Yönetim olarak her türlü fedakarlıklarda bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. Buyük kulübün yönetimi büyük düşünür. Taraftarı da büyük düşünür. Taraftarımız, kulübüne, renklerine aidiyeti en yüksek taraftar grubudur. Onlarla iftihar ediyoruz. Yönetimin fedakarlıklarına kayıtsız kalmayacaklarını biliyoruz. TS Club’lardaki tüm formalar şampiyonluk formalarıdır. Taraftarımız sadece bir forma değil, şampiyon olacak formaları da aldıklarını unutmasınlar.

5 milyon Trabzonspor taraftarını göreve çağırıyoruz. Bu sezon ticari, sportif anlamda rekorlar sezonu olsun istiyoruz. Her eve en az 1 lisanlı ürün ve 1 kombine girmeli.Trabzonspor gücünü taraftarından alır. Bu gücü bu sezon iki kat daha fazla yanımızda görmek istiyoruz.

AVNİ AKER'DE SON SEZON

Trabzonspor’un kent dışında daha fazla taraftarı olduğuna dikkat çeken yönetim kurulu üyesi Murat Türköz, Trabzonlu olmayan Trabzonsporlulara seslenerek, “Hayatında hiç Trabzon’u görmeyip Trabzonsporlu olanlar başımızın tacıdır. Bizler için reşat altını gibi değerlidirler. O taraftarlarımızın pek çoğu formasını mutlaka alıyor. Bu sezon formaların yanına kombine de alsınlar. Tarihlerin, destanların yazıldığı stadımızdaki son maçlarımıza şahit olsunlar. Kombine ve formalarda yakalayacağımız başarı taraftarımızın başarısı olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler