Trabzonspor koltuk peşinde

Trabzonspor'un rakibi bu kez, ligin ilk yarısında mağlup olduğu tek takım olan Manisaspor.Süper Lig’in ikinci yarısındaki kötü gidişe geçtiğimiz hafta Sivas’ta aldığı galibiyetle ‘dur’ diyen Trabzonspor, bugün üst üste ikinci deplasmanına yine 3 puan paro

Trabzonspor koltuk peşinde

Trabzonspor'un rakibi bu kez, ligin ilk yarısında mağlup olduğu tek takım olan Manisaspor.

Süper Lig’in ikinci yarısındaki kötü gidişe geçtiğimiz hafta Sivas’ta aldığı galibiyetle ‘dur’ diyen Trabzonspor, bugün üst üste ikinci deplasmanına yine 3 puan parolasıyla çıkıyor... Zorlu 90 dakikada Bordo-Mavililer’in rakibi ise, yarışın ilk yarısında mağlup olduğu tek ekip, Manisaspor. Ege’den zaferle dönüp hem rövanşı almak hem de tahtını sağlamlaştırmak isteyen Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları devam eden Egemen ve Engin forma giyemeyecek. Son antrenmanını kendi tesislerinde basına ve taraftarlara kapalı olarak yaptıktan sonra dün İzmir’e giden lider, kampa girdi, maç için bugün Manisa’ya geçecek.

Fikstürü hayli zorlu

Artık her maçın değerinin eşit olduğundan bahseden Bordo-Mavili ekibin hocası Şenol Güneş, “İlk oynamak, son oynamak bir yere kadar önem taşıyor. Önemli olan, sahada neler yaptığınız. Sivas maçının anlam kazanması için Manisa’yı yenmemiz lazım” ifadelerini kullandı. Bu arada kafiledeki herkesin moralinin hayli iyi olduğu dikkat çekti. Trabzonspor, bugün oynayacağı Manisaspor provasından sonra kısa vadede önce Kayserispor’u ağırlayacak, ardından da İnönü’de Beşiktaş’a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor