Atatürk'ün evini soydular!

Atatürk'ün Diyarbakır'a geldiğinde kullandığı ve kendisine hediye edilen Gazi Köşkü'ne dün gece kimliği belirsiz hırsızlar tarafından soyuldu. Eve giren hırsızlar evin odasında bulunan tarihi Osmanlı Mangalı ile birlikte bir kaç parça ufak eşya çalarak ka

Atatürk'ün evini soydular!

Atatürk'ün Diyarbakır'a geldiğinde kullandığı ve kendisine hediye edilen Gazi Köşkü'ne dün gece kimliği belirsiz hırsızlar tarafından soyuldu. Eve giren hırsızlar evin odasında bulunan tarihi Osmanlı Mangalı ile birlikte bir kaç parça ufak eşya çalarak kayıplara karışırken, olay bugün öğlen saatlerinde fark edildi.

Odaları temizlemek amacıyla odaya giren görevli oda da bulunan eşyaların olmadığını fark etmesi üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polisler parmak izi çalışması yaparak Atatürk'ün evine giren hırsızları bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem