Trabzonlu Oğuzhan'a talip!

İngiltere'de Arsenal forması giyen Oğuzhan Özyakup'un tecrübe kazanmak için Feyenoord'a transferi gündeme geldi. Trabzonlu 19 yaşındaki orta sahanın durumu ise Ocak ayında netleşeceğe benziyor.Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın rezerv takımında forma giy

Trabzonlu Oğuzhan'a talip!

İngiltere'de Arsenal forması giyen Oğuzhan Özyakup'un tecrübe kazanmak için Feyenoord'a transferi gündeme geldi. Trabzonlu 19 yaşındaki orta sahanın durumu ise Ocak ayında netleşeceğe benziyor.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın rezerv takımında forma giyen Türk asıllı Hollandalı oyuncu Oğuzhan Özyakup'un deneyim kazanması için transferi gündemde.

Hollanda'nın ünlü yayın organlarından Voetbal'a konuşan 19 yaşındaki futbolcunun menajeri Armand Doorn, oyuncusunun kişisel tercihinin Hollanda ve bu ülkede de en sıcak temas halinde oldukları ekibin Feyenoord olduğunu dile getirdi.

Feyenoord sportif direktörü Martin van Geel ile beş kez konuştuklarını ve görüşmelerin çok iyi geçtiğini ekleyen menajer yine de durumun Ocak ayında netleşeceğini söyledi.

Hollanda altyaş gruplarında Milli formayı giyen ve takım kaptanlığı yapan Oğuzhan için devrede olan diğer iki ekibin de Anderlecht ve Genk olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor