Yener'e göre Beşiktaş'ın avantajı...

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener, Trabzonspor olarak iyi motive olduğumuz maçlarda son derece iyi sonuçlar aldıklarını söyledi.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda son maçlar öncesi İnter'in ardından 6 puanla ikinci sırada yer alan Trabzonsp

Yener'e göre Beşiktaş'ın avantajı...

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener, Trabzonspor olarak iyi motive olduğumuz maçlarda son derece iyi sonuçlar aldıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda son maçlar öncesi İnter'in ardından 6 puanla ikinci sırada yer alan Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, ''Trabzonspor, devler ligine yakıştı'' dedi.

Yener, yaptığı açıklamada, ilk iki sırayı alarak gruptan çıkma şanlarının sürdüğünü belirterek, ''En büyük şansımız, kendi göbeğimizi kendimiz kesecek olmamız. Kimsenin desteğine ihtiyaç duymuyoruz. Alacağımız sonuçla Avrupa'ya devam etme şansımız var. Fransa'da Lille karşısında istediğimiz sonucu alarak bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

Gruptan çıkma şanslarının oldukça yüksek olduğunu söyleyen Yener, şöyle devam etti:

''Çünkü, Trabzonspor olarak iyi motive olduğumuz maçlarda son derece iyi sonuçlar alıyoruz. Artık herkes gördü ki Trabzonspor'un Avrupa'nın dev takımlarından hiçbirinden aşağı kalır yönü yok. Her takımla kafa kafaya oynuyoruz ve gerçekten iyi oynuyoruz. Berabere kaldığımız CSKA Moskova ve İnter maçlarının son bölümlerinde toplar direkten dönmeseydi bugün grupta liderdik ve bir üst turu garantilemiştik ama futbolda bunlar da var. Trabzonspor, gerek Trabzon'u gerek Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etti. İyi tarafı, güzel tarafı da budur.''

Şampiyonlar Ligi'ne katıldıklarında herkesin kendilerine ''kuşkuyla'' baktığını söyleyen Yener, ''Sonra herkes de gördü ki Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne, devler ligine yakıştı. Avrupa'daki devlerle başa baş mücadele etti, hatta önde oldu'' diye konuştu.

-Beşiktaş maçı-
Yener, bu sezon yoğun bir maç programlarının bulunduğunu ve hafta sonunda da sahalarında Beşiktaş ile zorlu bir maç oynayacaklarını kaydederek, ''Bu yıl Futbol Federasyonu'nun yaptığı takvim, play-off nedeniyle özellikle sıklaştırılmış maç trafiği, bizi olumsuz etkiliyor. Özellikle bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımın çarşamba-pazar maçlarını oynaması elbette ki dezavantaj'' dedi.

Beşiktaş'ın bu hafta Avrupa Ligi'nde maç yapmadığını dile getiren Yener, ''Bizim Avrupa'da oynadığımız haftada Beşiktaş'ın oynamaması onlar için bir avantaj düşünebilir ama ben inanıyorum ki Trabzonspor, oyuncu kalitesi, teknik kadrosuyla, yönetimiyle, taraftarıyla Hüseyin Avni Aker'de Beşiktaş'ı yenecek güçtedir'' ifadelerini kullandı.

Yener, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde maç yaptıktan sonra ligde iyi sonuçlar aldıklarını kaydederek, ''CSKA Moskova maçının ardından Kayserispor maçı oynadık ama özellikle Kayserispor maçının ikinci yarısı ortaya koyduğumuz futbol Trabzonspor'un ne denli diri kaldığının göstergesi'' diye konuştu.

-Onur, görüşmesi-
Bu arada Trabzonspor, iç transferde kaleci Onur Recep Kıvrak ile sözleşmesinin uzatılması konusundaki görüşmelerini sürdürüyor.

Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, Onur ile tekrar bir araya geldiklerini belirterek, ''Umuyorum ki kısa sürede en iyi şekilde bu görüşmeleri neticelendireceğiz. Onur ile uzun yıllar yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor