Trabzon'da hakeme uçan tekme!

Trabzon 2. Amatör Küme B Grubu’nun lideri Karadere ile Kurtuluş arasında oynanan maç, 90+4’te çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.Trabzon Yalıspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Karadere, 1-1 devam eden maçın uzatma dakikalarında Mustafa Demirbağ’ın go

Trabzon'da hakeme uçan tekme!

Trabzon 2. Amatör Küme B Grubu’nun lideri Karadere ile Kurtuluş arasında oynanan maç, 90+4’te çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Trabzon Yalıspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Karadere, 1-1 devam eden maçın uzatma dakikalarında Mustafa Demirbağ’ın golüyle büyük sevinç yaşadı. Ancak yardımcı hakem Murat Şener’in bayrağını kaldırarak golü iptal edişi bu sevinci yarıda bıraktı. Karar üzerine çılgına dönen Karaderesporlu oyuncular, hakem Şener’in üzerine çullandı. Gol sevincini yaşadığı sırada iptal kararını gören Mustafa Demirbağ, Şener’e uçarak bir tekme atarken hakem neye uğradığını şaşırdı. Aldığı darbe ile sersemleyen Şener, boğazına yapışan oyuncuların elinden güvenlik güçlerinin yardımıyla kurtulabildi. Hakem maçı tatil ederken, ambulansla hastaneye götürülen yardımcı hakem Murat Şener, 7 gün rapor aldı. Şener’in, karşılaşma sonrasında Mustafa Demirbağ’dan da şikayetçi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor