Trabzon'da görev değişimi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Cemalettin Yazıcı ve Trabzon Gençlik ve Spor eski Müdürü Şerif Özgür'ü makamında kabul etti.2011 Avrupa Gençlik Olimpiyat

Trabzon'da görev değişimi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Cemalettin Yazıcı ve Trabzon Gençlik ve Spor eski Müdürü Şerif Özgür'ü makamında kabul etti.

2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarını gerçekleştiren Trabzon'un olimpiyatlardan başarı ile çıktığını ifade eden Kızılcık, olimpiyatlara katkısı olan herkese teşekkür etti.

Trabzon'un bir spor şehri olduğunun altını çizen Vali Kızılcık, "Bir spor şehri olan Trabzon'umuz bildiğimiz gibi 23- 30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına ev sahipliği yaptı. Olimpiyatlardan alnımızın akı ile çıktık. Bu organizasyonun başarıyla gerçekleştirilmesinde başta Trabzonlu hemşerilerimiz olmak üzere, sportif altyapı ve organizasyon ile ilgilenen arkadaşlarımızın gayretleri var. Burada Gençlik Spor İl Müdürü Şerif beyin çok büyük katkıları olmuştur." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Gençlik ve Spor eski İl Müdürü Şerif Özgür'e Trabzon'a katkılarından dolayı başarı belgesi verdi ve yeni görevinde başarılar diledi.

Kızılcık ayrıca Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'ya da yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor