Trabzon'da denize hayran kaldılar!

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası için Trabzon'a gelen Paraguay Milli Takımı oyuncularından bazıları Karadeniz'de denize girdi.Turnuvanın resmi web sitesinden alınan bilgiye göre, Güney Amerika'da Bolivya ile denize kıyısı olmayan 2 ülkeden biri olan Paraguay

Trabzon'da denize hayran kaldılar!

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası için Trabzon'a gelen Paraguay Milli Takımı oyuncularından bazıları Karadeniz'de denize girdi.

Turnuvanın resmi web sitesinden alınan bilgiye göre, Güney Amerika'da Bolivya ile denize kıyısı olmayan 2 ülkeden biri olan Paraguay'ın 20 yaş altı milli futbol takımı, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda yarın Yunanistan ile yapacağı maç için Trabzon'a geldi.

Trabzon'da Yunanistan maçı hazırlıklarını sürdüren ve daha önce ülkelerinin denize kıyısı olmadığı için ancak nehir ve göllerde yüzebilen Paraguay milli takımının 13 oyuncusu, Trabzon'da Karadeniz'e girerek serinledi.

Sahilde fotoğrafta çektiren konuk oyunculardan Junior Alonso, "Denizin sonu yok gibi hissettim. Bu hayatım boyunca unutamayacağım bir tecrübeydi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor