Trabzon ile puan farkı hoş değil

 ''SAKATLAR DÖNERSE DAHA İYİ OLACAĞIZ''- Lider Trabzonspor ile aralarındaki puan farkıyla ilgili bir soruya Schuster, ''Liderle aramızdaki puan farkı hoş değil. Galatasaray ve Bursaspor maçları iyi geçti. Şimdi biz onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Trabzon ile puan farkı hoş değil

 

''SAKATLAR DÖNERSE DAHA İYİ OLACAĞIZ''-
Lider Trabzonspor ile aralarındaki puan farkıyla ilgili bir soruya Schuster, ''Liderle aramızdaki puan farkı hoş değil. Galatasaray ve Bursaspor maçları iyi geçti. Şimdi biz onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Liderle puan farkından çok sakatlık sıkıntısını çözmemiz lazım. Onların da dönmesiyle çok daha iyi durumda olacağız'' diye yanıt verdi.

Forvette oynatabileceği 3 oyuncunun sakat olduğunu anlatan Schuster, ''Bugün bu bölgede Ali ve Holosko'yu kullandık. Bugün çok özverili ve çok kalpten oynadık. Umarım bundan sonra daha fazla oyuncuyla, sakatlık olmadan maçlarımızı çıkarırız'' dedi.

Schuster, Bursaspor'un bugün kazanması halinde ligdeki durumun çok farklı olacağını anlatarak, ''Eğer bu maç Bursaspor'un galibiyetiyle sona erseydi Bursaspor ve Trabzonspor daha önde olacaktı. Bu mağlubiyeti tattırarak Bursaspor'u durdurduk ve Trabzonspor'a da yaklaşabileceğimizi gösterdik'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor