Cüneyt Çakır'a bir dev maç daha!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, 7 Aralık salı günü Werder Bremen ile İnter arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek.UEFA, Türk hakem Cüneyt Çakır'a, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 7 Aralık Salı günü oynanacak Werder Bremen-İ

Cüneyt Çakır'a bir dev maç daha!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, 7 Aralık salı günü Werder Bremen ile İnter arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek.

UEFA, Türk hakem Cüneyt Çakır'a, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 7 Aralık Salı günü oynanacak Werder Bremen-İnter maçında görev verdi.

Bu sezon 3. kez Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında görev alacak Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın 4. hakemi Süleyman Abay olurken, ek yardımcı hakemler olarak ise Tolga Özkalfa ve Hüseyin Göçek görev alacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor