Trabzon hakeme karşı oynayacak

Hıncal Uluç'un haftayı değerlendirdiği röportajında Trabzonspor'la ilgili ilginç bölümler var.İşte ilginç röportajdan bölümler HAKEM DÜDÜĞÜNÜ ASARDI Gerçi Fenerbahçe'ye armağan edilen 3 puan da Aziz Yıldırım'ın payı çok büyük. Devre arasında hakemlere öyl

Trabzon hakeme karşı oynayacak

Hıncal Uluç'un haftayı değerlendirdiği röportajında Trabzonspor'la ilgili ilginç bölümler var.

İşte ilginç röportajdan bölümler

 

HAKEM DÜDÜĞÜNÜ ASARDI

Gerçi Fenerbahçe'ye armağan edilen 3 puan da Aziz Yıldırım'ın payı çok büyük. Devre arasında hakemlere öyle konuştu ki iki net penaltısını veremedi hakem. Ertesi gün gazetelere bakıyorum. Tek satır yok. Fenerbahçe aleyhine verilmeyen penaltılardan... Ama tam tersi Deniz'in eline çarpmış da top, penaltıymış da hakem onu görmemiş. Vay anasını sayın seyirciler.

Yobo'nun Uğur'a yaptığı penaltının tartışılır yanı yok. 'Onu vermeyen hakem düdüğünü asmalı.' Yani asardı da... Maçı 1-0 Antalya kazansaydı ve böyle bir penaltıyı Fenerbahçe lehine vermeseydi hakem şimdi yoktu. Bitmişti işi. Ama ben devre arasında Aziz bunları konuşurken sana söyledim burada "Trabzon şampiyonluğu rüyasında görsün" diye. Trabzon'un net penaltısı verilmedi. Trabzon iki puan kaybetti. Fenerbahçe aleyhine çalınmayan penaltılarla 3 puan kazandı!

Bu hafta ara 2 puan daha açılacakken tam tersi oldu Fenerbahçe farkı hakemlerin penaltı kararlarıyla iki puan kapattı. Daha neler olacak göreceksiniz.

Necati'ye yapılan hareket penaltı. Çift ayakla dalmak yok.

Topa değsen de yok. Erman hoca, bu yanlış yorumu Türkiye'nin başına bela etti. Çift ayakla dalışı FIFA yasakladı.

Çift ayakla dalış kartlık. Önden dalarsan sarı kart, arkadan dalarsan kırmızı kart... 'Faul' falan demiyorum. Çünkü çift ayakla dalmak sakatlığa yol açıyor. Doğru aşil tendona gidiyor.

O hareket her zaman penaltı.

1988 yılında Avrupa Şampiyonası final maçında Van Basten'e verilen penaltıdan beri bu konu tartışılmıyor artık.

Topa değmek penaltıyı önlemez. O şekilde daldın mı o hareket doğrudan adamın ayağınadır ve sakatlamaya yöneliktir.

Aşil  tendonunu paramparça edersin ve ayak bileğini kırarsın. Onun için yasak. Sen iki bariz penaltıyı çalma; ondan sonra Fenerbahçe maçı kazandı, Aslan Fener, Galatasaray da kükremiş oluyor!.. Aslan kükremiş!..

* * *

FAYDA EDECEK Mİ!

Güneş'in "Hakem konuşmam" demesi çok akıllıca ama ne fayda edecek göreceğiz

Trabzon iki kritik karşılaşma oynayacak. Birisi kupada Beşiktaş ile diğeri ligde Fenerbahçe ile...

Şansını nasıl görüyorsunuz?

Ben Trabzon'un Beşiktaş maçını ciddiye alacağını düşünmüyorum.

5 puan farkla lider durumda olan bir takım. Kupada kendini fazla zorlamayacaktır. Trabzon'un kilit maçı Fenerbahçe ile... Fener'e kaybederse lig şampiyonluğu riske sokabilir. Onun için ben Trabzon'un iki zorlu maç oynayacağını düşünmüyorum.

Bir antrenman maçı olacak, bir zorlu maç oynayacak.

Ama o zorlu maçı da bana sorarsan Fenerbahçe ile değil hakemle oynayacak. Çünkü ikinci yarının ilk haftasında hakemlerin Fenerbahçe'ye karşı tavrını ortaya koydu. Aziz Yıldırım'ın mesajları yerine ulaşmış.

Bunun yanı sıra Kocaman ile Güneş arasında "Penaltı" polemiği sürüyor. Son olarak Güneş, "Hakemi konuşursam küçülürüm" diyerek imalı bir açıklama yaptı.

Şenol aslında akılcı konuşuyor, hakemleri daha fazla karşısına almamak, daha fazla tahrik etmemek için "Biz hakem konuşmayız" demesi aslında çok akıllı bir hakem konuşması... Ama ne fayda edecek; göreceğiz...

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor