Erdoğan'dan "Muhteşem" eleştiri

Show TV'de ekrana gelen ve büyük tartışmalara yol açan Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında açıklama yapan Başbakan Erdoğan, "Daha çok konuyla ilgili yorumları okudum. Kısa bir bölümünü izledim. Burada ecdadımıza, Osmanlı'ya, benim düşüncemdir, çok ciddi bir s

Erdoğan'dan "Muhteşem" eleştiri

Show TV'de ekrana gelen ve büyük tartışmalara yol açan Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında açıklama yapan Başbakan Erdoğan, "Daha çok konuyla ilgili yorumları okudum.

Kısa bir bölümünü izledim. Burada ecdadımıza, Osmanlı'ya, benim düşüncemdir, çok ciddi bir saygısızlık yapmaktadır ve sarayı çok farklı bir şekilde gösterme gayretleri vardır.

Filmi, geçmişe bir hakaret, saygısızlık ve ülkemizdeki odaklara olumsuz bir şekilde gösterme gayretleri olarak görüyorum ve bunu asla doğru bulmuyorum ve bunu da paylaşmıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler