TFF açıkladı: 95 bin 861!

TFF kadınların ve 16 yaş altı çocukların maçlara ücretsiz girebilme uygulaması kapsamında bugüne kadar 95 bin 861 seyircinin tribünde yerini aldığı açıkladı. 13 Maçta Avni Aker Stadı'na 30 bin 45 kadın ve çocuk taraftarımız gelirken, bu rakam ligdeki diğe

TFF açıkladı: 95 bin 861!

TFF kadınların ve 16 yaş altı çocukların maçlara ücretsiz girebilme uygulaması kapsamında bugüne kadar 95 bin 861 seyircinin tribünde yerini aldığı açıkladı.

 

13 Maçta Avni Aker Stadı'na 30 bin 45 kadın ve çocuk taraftarımız gelirken, bu rakam ligdeki diğer takımlara oranla açık farklı bir üstünlük olarak ön plana çıktı.

 

Trabzonspor Kulübü'nün Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Trabzonspor deplasmanlarda oynadığı müsabakalarda da en az erkekler kadar maçlara ilgi gösteren kadın taraftarlarımıza teşekkür ediyor, ilgilerinin bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini diliyoruz" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor