Belediyespor teniste de iddialı

 Trabzon Belediyespor Tenis Kulübü ,  1 – 4 Mart 2012 Tarihleri arasında Antalya /Manavgat Club Alibey  de  Büyükler, 14 yaş, 12 yaş ve 10 yaş  katagorilerinde düzenlenen ve toplamda 924 sporcunun katıldığı Tenis Turnuvasından başarıyla döndü. Belediyespo

Belediyespor teniste de iddialı

 Trabzon Belediyespor Tenis Kulübü ,  1 – 4 Mart 2012 Tarihleri arasında Antalya /Manavgat Club Alibey  de  Büyükler, 14 yaş, 12 yaş ve 10 yaş  katagorilerinde düzenlenen ve toplamda 924 sporcunun katıldığı Tenis Turnuvasından başarıyla döndü.

 Belediyespor turnuvaya tenis branşından sorumlu yöneticisi İsmail Koç  ve Antrenör  Nika Chkhartishvili yönetiminde  9 sporcu ile katıldı. Turnuvada Belediyesporlu sporcular 4 birincilik, 3 ikincilik, 2 de üçüncülük elde ettiler.

Yönetici İsmail Koç, turnuvaya katılan Kulüp sporcularının tamamının başarılı olduğunu belirterek, “ Büyükler katagorisinde Antrenör Sporcu olarak mücadele eden Nika Chkhartishvili ‘ nin  grubundaki  tüm maçları kazanarak birinci   , İhsan Koç ’ un  grup ikincisi Furkan Koç ise üçüncü  olmuştur..  14 yaş erkekler  grubunda  da Yiğit Aktaş ve Kayra Burhan Koç ‘un guruplarında tüm maçlarını kazanarak birinci, Ata Kalaycıoğlu ise gurubunu üçüncü  tamamladı.  14 yaş  kızlar gurubunda ise Sena Şahin’in tüm maçlarını kazanarak birinci , Gaye Kalaycıoğlu ise 2. oldu.  12 yaş kızlar gurubunda ise ecren Ergül’ün ikinci olarak büyüyk bir başarıya imza atmışlardır. Belediyespor kulübü olarak tenis de bu başarıları sağlayan sporcu ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediyespor kulübü Başkanı Nihat Demir de alınan başarılı sonuçlardan dolayı başta tenisten sorumlu yöneticiler olmak üzere antrenörler ve sporcuları kutlayarak, başarıların devam edeceğini söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor