Tam bir komedi!

Bu haberi okuyunca mizah mı, spor mu olduğunu biz karıştırdık...Habertürk Gazetesi'nde bugün yayımlanan "FİFA'dan UEFA'ya Ultimatom" başlıklı haber tam bir komedi. Haberi okuyanın kumpas bir haber olduğunu açıkca gördüğü bu haberi yazan Habertürk Gazetesi

Tam bir komedi!

Bu haberi okuyunca mizah mı, spor mu olduğunu biz karıştırdık...

Habertürk Gazetesi'nde bugün yayımlanan "FİFA'dan UEFA'ya Ultimatom" başlıklı haber tam bir komedi. Haberi okuyanın kumpas bir haber olduğunu açıkca gördüğü bu haberi yazan Habertürk Gazetesi Fenerbahçeliliği'ni açıkca kamuoyunun huzuruna sunmuş oldu.

Sanki mizah sayfası yerine yanlışlıkla spor sayfasına konulmuş gibi duran haberde FİFA Başkanı Sepp Blatter'in UEFA Başkanı Platini'ye Türkiye Futbol Federasyonu'nu zorlamamalarını ve Türkiye'nin kendi kararını kendisinin verebileceği yazıldı.

İşte o haber: Dünya futbolunun patronu FIFA’dan, Avrupa futbolunun patronu UEFA’ya Türkiye konusunda dikkatli hareket etmesi konusunda uyarı geldi. Sepp Blatter başkanlığındaki FIFA’nın, Platini’nin yönettiği UEFA yönetim kuruluna “Sion’la yaşanan hukuksal savaş olumsuz etkiler bıraktı.

“Sion’daki gibi ortamı germeye gerek yok. Türkiye, İsviçre’ye benzemez. TFF’yi zorlarsanız, Türkiye’yi kaybederiz. Bırakın kendi kararlarını versinler”

Ortalık karıştı, iki tarafı da zor duruma düşüren olaylar gelişti. Ortam gerildi. Türkiye’de de benzer şeyler yaşanıyor. Ancak daha soğukkanlı düşünüp hareket etmek gerekir. Türkiye’nin çok üstüne gidilirse, federasyonu zor duruma düşürürsünüz. Türkiye’yi kaybedebiliriz. Ülke federasyonu kararını versin, buna göre hareket edilsin. Türkiye, İsviçre gibi değildir. Tepkiler daha şiddetli olabilir” şeklinde dikkat çektiği ortaya çıktı.

TÜRKİYE’Yİ KARŞILARINA ALMAK İSTEMİYORLAR
Son dönemde yoğun eleştiriler alan FIFA ve UEFA, Türkiye’nin de karşı cepheye geçmesinin domino etkisi yaratmasından çekiniyor. Türkiye’nin futbol ekonomisi ve Balkanlar ile Asya ülkeleri üzerindeki etkisi nedeniyle endişe yaşanıyor. Ayrıca F.Bahçe’nin, UEFA aleyhine açtığı 45 milyon Euro’luk tazminat davası da tedirginlik yaratıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor