Şota Trabzon'a minnettar

2 sene önce Gürcistan ve Rusya arasında yaşanan savaş günlerini anlata Şota, bu dönemde kendisine Türkiye'nin çok yardımcı olduğunu söyledi. Şota "Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. En zor günlerimizde bize Trabzon sahip çıktı.  Hepiniz biliyorsunu

Şota Trabzon'a minnettar

2 sene önce Gürcistan ve Rusya arasında yaşanan savaş günlerini anlata Şota, bu dönemde kendisine Türkiye'nin çok yardımcı olduğunu söyledi. Şota "Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. En zor günlerimizde bize Trabzon sahip çıktı.  Hepiniz biliyorsunuz 2 sene önce Rusya İle benim Ülkem Gürcistan arasında büyük bir savaş oldu. Benim ailem kardeşim Arçil ve abim Revaz’ın ailesi ve 7 çocuk o zaman Batum'daydık. Bize Türkler, Trabzonlular kapılarını açtı. 6 aylık bebeği elinde olan ve pasaportu da olmayan birine Türkiye kapıyı açtı, ben onu gördüm. Trabzon onları içeriye aldı. Yemek verdi. Otel paralarını ödedi.

 

Biliyorsunuz benim Trabzonspor’da forma giydiğim dönemde başkan olan Faruk Özak  şu anda bakan. Bakın Özak bir sürü işi varken bizzat gelip bizim ailemize çok yardımcı oldu. İşini gücünü bırakıp ziyaretimize geldi. Bunun yanı sıra Trabzonspor yöneticileri de bizim ailemizle çok yakından ilgilendi. Ailem savaş ortamında Trabzonda güven içinde yaşadı. Bunlar çok farklı duygular. Bunları yaşamayan bunun ne olduğunu anlayamaz. Bu işlerin futbolla hiç alakası yok" diye konuştu.

 

Şota 70 milyonluk Türkiye’de herkesin hazır futbolcu aradığını belirterek”  Herkes hazır futbolcu arıyor. Türkiye'de çok kaliteli oyuncular var. Ben 3 ay önce geldim. Türkiye'de sol bek, sağ bek, orta saha yok diyorlar. Ararsan bulursun. 70 milyonluk ülkede her şey vardır. Önemli olan yetiştirmek ama burada herkes hazır oyuncu istiyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor