Çoruh'ta erkek cesedi!

ARTVİN’in Yusufeli İlçesi'nde Çoruh Nehri kıyısında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin dün sabahtan beri kayıp olan 30 yaşındaki Halim Yılmaz’a ait olduğu belirlendi.Yusufeli ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Demirkent Köyü yakınlarında Çoruh Nehri k

Çoruh'ta erkek cesedi!

ARTVİN’in Yusufeli İlçesi'nde Çoruh Nehri kıyısında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin dün sabahtan beri kayıp olan 30 yaşındaki Halim Yılmaz’a ait olduğu belirlendi.

Yusufeli ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Demirkent Köyü yakınlarında Çoruh Nehri kıyısında bir ceset görenler Jandarma’ya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı ilk inceleme sonucunda cesedin, dün sabah çok erken saatte çıktığı evine bir daha dönmeyen ve ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Halim Yılmaz’a ait olduğu belirlendi.

Bekar olan ve Yusufeli Belediyesi’nin temizlik işlerini yapan taşeron bir firmada çalışan Yılmaz’ın geçen temmuz ayında da Çoruh Nehri’ne atlayarak intihara kalkıştığı; ancak çevrede bulunanlar tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel