Selçuk Çebi'ye büyük onur!

Rixos Grand Hotel'de düzenlenen geceye, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FILA) Yönetim Kurulu üyesi Rodika Maria Yakşi, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcı

Selçuk Çebi'ye büyük onur!

Rixos Grand Hotel'de düzenlenen geceye, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FILA) Yönetim Kurulu üyesi Rodika Maria Yakşi, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, Federasyon Başkanı Osman Aşkın Bak'ın yanı sıra iş, spor ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Gecede jüri tarafından 2010 yılındaki performans, çalışma ve katkılarına göre belirlenen güreşçiler, başpehlivanlar, teknik ve idari elemanlar, hakemler, yerel yöneticiler, kulüpler ve kurumlara ödül verildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verilen ''Yılın Şükran Ödülü'' AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'e takdim edildi. Şahin, ödül sonrası yaptığı konuşmada, ''Devlet Sporculuğu Yasası, bütün milletvekillerinin ortak görüşüyle çıktı. Muhalefet partilerin milletvekilleri de destekledi. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bir sporcu, bir Türk vatandaşı olarak kesin ve kararlı iradesini ortaya koydu. Diğer kanunlarda olduğu gibi bunun da hızlı bir şekilde çıkarılmasını sağladı'' dedi.

Şampiyon Güreşçiler Spor Kulübü Başkanı ve Dünya ve Avrupa şampiyonu, olimpiyat ikincisi Şeref Eroğlu ise 2009 yılında kurulan derneğin spora hizmet verenleri ödüllendirmek istediğini, Güreşin Oscarları Gecesi'ni geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını anlattı.

Şampiyon Güreşçiler Derneği Başkanı Ensar Kurt ise spor camiasını bir araya getirerek, güreşe katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Yılın Yerel Yöneticisi ödülüne de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek layık görüldü. Gökçek'in ödülünü Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Genç aldı. Yılın Uluslararası Temsil Ödülü ise FILA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Rodika Maria Yakşi'ye verildi. Ayrıca gecede dünya şampiyonu Trabzonlu güreşçi Selçuk Çebi, grekoromen güreş milli takım sporcuları, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil ve Ahmet Taşçı gibi isimlerin de aralarında bulunduğu çeşitli kategorilerde 29 ayrı ödül dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler