Şener UEFA'nın kararları için neler söyledi?

UEFA'nın Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Avrupa'dan men cezası vermesinin ardından şike sürecinde büyük emek sarf eden ve Trabzonspor adına savaşan eski başkan Sadri Şener haber61'e açıklamalarda bulundu.Bu aşamada yapılması gereke ilk icraatın Federasyonun  ku

Şener UEFA'nın kararları için neler söyledi?

UEFA'nın Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Avrupa'dan men cezası vermesinin ardından şike sürecinde büyük emek sarf eden ve Trabzonspor adına savaşan eski başkan Sadri Şener haber61'e açıklamalarda bulundu.

Bu aşamada yapılması gereke ilk icraatın Federasyonun  kupayı Trabzon'a vermesi olduğunu söyleyen Şener "TFF acil olarak toplanarak 2010-2011 sezonun şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a vermeli. " dedi.

Şener sözleini şöyle sürdürdü;

"UEFA' nın bu cezalarının ne anlama geldiğini, UEFA talmiatlarını bilen iyi bilir. Orada UEFA bu durumu şöyle açıklar; "2 kulüpte şike yapmıştır".

Bize o dönem yapılanları affetmek mümkün değil yüce Allah'ın da onları affedeciğine inanmıyorum.Çünkü o sezon biz şampiyon olsaydık o takım dağılmazdı ve ekonomik olarak daha rahat bir durumda olurduk.Ancak şimdi herşey geride kaldı. Eğer siyasi bir müdahele olmazsa TFF kupayı vermek zorunda. Kupa verilmezse UEFA'nın talimatları hiçe sayılmış olur. Eğer UEFA'nın talimatlarını uygulamazsan bu sefer ceza farklı olur. Bu kadar mücadele ettik Trabzonspor için hapise girdik savaştık bugünkü kararla birlikte biraz olsun rahatladık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor