Güreşte Mustafa'dan altın madalya

17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil 66 kilo finalinde milli güreşçi Mustafa Kaya, Yunan rakibi Andreas Triantafyllidis'i 2-0 yenerek, altın madalya kazandı.Yenişehir Fuar Alanı C Salonu'nda yapılan mücadelelerin finalinde Mustafa Kaya ile Andreas Triant

Güreşte Mustafa'dan altın madalya

17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil 66 kilo finalinde milli güreşçi Mustafa Kaya, Yunan rakibi Andreas Triantafyllidis'i 2-0 yenerek, altın madalya kazandı.

Yenişehir Fuar Alanı C Salonu'nda yapılan mücadelelerin finalinde Mustafa Kaya ile Andreas Triantafyllidis karşılaştı. Devreleri 2-0 ve 5-4 üstün tamamlayan milli güreşçi müsabakayı da 2-0 kazanarak, altın madalyaya uzandı.

Mustafa, madalya kazanmasının ardından salonda Türk bayrağı ile tur atarak Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın bulunduğu protokol tribününe gitti ve sevincini Bakan Kılıç'la paylaştı.

Serbest stil 66 kiloda Yunan Triantafyllidis gümüş madalyada kalırken, Makedon Dejan Mitrov ile Mısırlı Ayad İbrahim, bronz madalya elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, karşılaşmayı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ile birlikte izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler